Vitla

A¬†sz√©nhidrog√©n-ipart manaps√°g a k√∂lts√©gcs√∂kkent√©s √©s a k√∂lts√©gvet√©si korl√°t hat√°rozza meg. A vitl√°s, vagyis huzalos mŇĪveletekkel megb√≠zhat√≥ m√≥don √©s kedvezŇĎ √°ron juthatunk¬†a termelŇĎ kutakat jellemzŇĎ inform√°ci√≥khoz. A Geoinform vitl√°s szolg√°ltat√°sa a felsz√≠ni l√©tes√≠tm√©nyek nagyobb √°talak√≠t√°sa n√©lk√ľl k√≠n√°l megold√°st a termel√©s fel√ľgyelet√©re, a k√ļt √°llapot√°nak ellenŇĎrz√©s√©re √©s fenntart√°s√°ra.

A m√©lys√©gpontos mŇĪveletekkel m√©lys√©gi mint√°kat √©s inform√°ci√≥kat kaphatunk, m√°s mŇĪveletekkel pedig a termel√©st¬†szab√°lyozzuk (p√©ld√°ul szelepek be√°ll√≠t√°sa vagy elt√°vol√≠t√°sa). IdŇĎtakar√©kos megold√°st k√≠n√°lunk a j√∂vŇĎbeni vesztes√©gek √©s felesleges k√∂lts√©gek megelŇĎz√©s√©re.

K√ļtmunk√°lati szolg√°ltat√°sok

A huzalos technol√≥gia seg√≠t beazonos√≠tani √©s megsz√ľntetni a mechanikai rendelleness√©geket, elhelyezni √©s visszanyerni a z√°r√≥elemeket, valamint szabad √°tj√°r√°st biztos√≠tani a termelŇĎcsŇĎben. A sablonoz√°s, a paraffin elt√°vol√≠t√°sa a csŇĎfalr√≥l¬†n√∂veli a termel√©st, valamint a k√ļt √©lettartam√°t. A k√ļttalp √©s a n√≠v√≥ meghat√°roz√°s√°val t√∂bbet tudunk meg a k√ļt √°llapot√°r√≥l.

R√©tegnyom√°s √©s hŇĎm√©rs√©klet m√©r√©sek

A vitla √°ltal haszn√°lt m√©lys√©gi mŇĪszerekkel idŇĎ- √©s k√∂lts√©ghat√©kony m√≥don r√∂gz√≠tj√ľk az adatokat, mint p√©ld√°ul a nyom√°st √©s a hŇĎm√©rs√©kletet.

További információért forduljon hozzánk!