Vitla

A szénhidrogén-ipart manapság a költségcsökkentés és a költségvetési korlát határozza meg. A vitlás, vagyis huzalos műveletekkel megbízható módon és kedvező áron juthatunk a termelő kutakat jellemző információkhoz. A Geoinform vitlás szolgáltatása a felszíni létesítmények nagyobb átalakítása nélkül kínál megoldást a termelés felügyeletére, a kút állapotának ellenőrzésére és fenntartására.

A mélységpontos műveletekkel mélységi mintákat és információkat kaphatunk, más műveletekkel pedig a termelést szabályozzuk (például szelepek beállítása vagy eltávolítása). Időtakarékos megoldást kínálunk a jövőbeni veszteségek és felesleges költségek megelőzésére.

Kútmunkálati szolgáltatások

A huzalos technológia segít beazonosítani és megszüntetni a mechanikai rendellenességeket, elhelyezni és visszanyerni a záróelemeket, valamint szabad átjárást biztosítani a termelőcsőben. A sablonozás, a paraffin eltávolítása a csőfalról növeli a termelést, valamint a kút élettartamát. A kúttalp és a nívó meghatározásával többet tudunk meg a kút állapotáról.

Rétegnyomás és hőmérséklet mérések

A vitla által használt mélységi műszerekkel idő- és költséghatékony módon rögzítjük az adatokat, mint például a nyomást és a hőmérsékletet.

További információért forduljon hozzánk!