Tarr Ferenc

Ügyvezető

Ferenc a Miskolci Egyetemen szerzett olajmérnöki diplomát majd a Közel-Keleten helyezkedett el terepi mérnökként és lyukbefejező műveleteknél szerezte első munkatapasztalatait. 2002-ben csatlakozott a Schlumbergerhez, mint kútgeofizikai szelvényező mérnök, öt évet dolgozott terepen, változatos technológiai tudást igénylő mérés- és robbantás-technikai műveleteket szolgáltatva a legnagyobb európai olajipari vállalatoknak. 2007-ben Bakersfieldbe költözött, ahol a Terepi Szolgáltatási Menedzserként sikeresen irányította a szelvényezési csoportok tevékenységét Kaliforniában, Nevadában és a nyugati parti államokban. 2010-ben visszatért Németországba és Műveleti Menedzser pozícióban irányította az Észak-Közép európai térség olajmezőin nyújtott kútgeofizikai szolgáltatásokat. 2012-ben csatlakozott a GE Oil & Gas-hez Senior Termékmenedzserként, ahol a több mint 100 nyitott és csövezett lyukas szelvényezéshez kötődő műszer portfóliójának  menedzselése volt a feladata. 2018-ban csatlakozott a MOL-csoporthoz, a Geoinform Kft. ügyvezetőjeként. Ferenc elkötelezett az EBK és a kiváló minőségi szolgáltatás irányelvei iránt. A szervezeten belül arra törekszik, hogy a kollégákkal együttműködve fenntartsa, és magasabb szintre emelje a társaság működésének hatékonyságát egy biztonságos és környezetbarát munkahelyen.

Vlasics Zsolt

Főmérnök

Zsolt olajipari tevékenységét 2000-ben a Rotary fúrási Zrt-nél kezdte. Három év hazai és külföldi munkavégzést követően 2003-ban csatlakozott a MOL csoporton belül a Geoinform Kft-hez. 2008-ig főként DST, valamint WT műveletekben vett részt operátori, majd mérésvezetői munkakörben. A következő két évben hazai és külföldi tevékenységeknél terepi mérnökként az elsajátított szakmai tudást kamatoztatta, felszíni és mélybeli kútvizsgálati műveletek irányított. Párhuzamosan részt vett az üzem HSE, beszerzési és üzletfejlesztési folyamataiban, projekt előkészítésekben, tenderekben a szükséges műszaki támogatást biztosítva.2010-től a Kútvizsgálati Üzem főmérnökeként fő üzemtámogatási feladatok mellett a jelentősebb hazai és külföldi műveletek helyszíni irányítását végezte. 2012-től Mérnökség vezetői pozíciójában  fő feladata volt a Geoinform szolgáltatásaihoz szükséges háttérbázis biztosítása a folyamatos és biztonságos munkavégzés érdekében.2013–2016 között projektmérnöke, valamint a vállalat kurdisztáni kirendeltségének (Branch Office) vezetője volt. 2016–2020 januárjáig a MOL csoporton kívüli nemzetközi projektek projektgazdájaként teljes körű erőforrás szervezés és irányítással együtt a távol keleten és közép- európai helyszíneken végzett tevékenységet. Zsolt a Miskolci Egyetemen szerzett  gépész, majd olajmérnöki diplomát.

Sütő Róbert

Műveleti és Szolgáltatási Vezető

Róbert 1988-ban kezdte pályafutását a Geoinform Kft. elődjénél DST operátorként. 1995-től DST mérésvezetőként, többek közt a tunéziai, lengyelországi és ausztriai műveleteket irányította. 2001-től kútvizsgálati csoportvezetői pozícióban dolgozott. Feladatai közé tartozott a DST és kútvizsgálati mérések feldolgozása is. DST szakmai tapasztalatait Szíriában bővítette. A társaságnál 2006-tól Data engineer munkakörben folytatta pályafutását. 2009-től a nagykanizsai telephely vezetője, valamint egy kétéves romániai, on the balance technológiával fúrt kút vizsgálatáért volt felelős. 2010-től a kútvizsgálati szerviz mellett a vitlás egységek irányítása is hatáskörébe tartozott. 2012-2016 között a MOL kurdisztáni kutatási területén lemélyítésre került nagyhozamú kutak vizsgálatát irányította. 2016-ban hazatérve a Felszíni kútszervizek vezetőjeként a kútvizsgálati, vitlás és geológiai szolgáltatások is irányítása alá tartoztak. 2019-től a Geoinform Kft. műveleti és szolgáltatási vezetője.

Fazekas György

Üzletfejlesztési vezető

György 1994-ben kezdett a Rotary Zrt-nél dolgozni. Berendezést irányító mérnökként több évet töltött Tunéziában és Szíriában, majd hazatérve kereskedelmi osztályvezetőként, értékesítési és kereskedelmi szektor igazgatóként folytatta pályafutását. Főbb feladatai közé tartozott 10 fős csapatának vezetése, a belföldi és nemzetközi szerződéskötések koordinálása, valamint a marketing tevékenységek felügyelete.
Másfél évig műszaki igazgatóként dolgozott a MOL-csoporton kívül, majd 2020 októberétől ismét a Rotary csapatát erősíti az üzletfejlesztés területén. Jelenleg fő feladatai közé tartozik a belföldi és külföldi harmadik feles tevékenységek fejlesztése, valamint az alaptevékenységgel kapcsolatos kereskedelmi fejlesztések előkészítése és megszervezése.
György okleveles olajmérnökként végzett a Miskolci Egyetemen, majd közbeszerzési menedzser képesítést szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Munkája során jellemzően angol nyelvtudást igénylő projektekben szerzett jártasságot, de szabadidejében a német nyelvismeretét is rendszeresen fejleszti.

Czafit Attila

Pénzügyi vezető

Attila 2007-ben kezdett a MOL-nál dolgozni. 5 évet töltött el a Befektetői Kapcsolatok osztályon és 7 évet a központ Kutatás-termelés pénzügyi/kontrolling osztályán. Ezen időszak alatt szakmai tapasztalatot szerzett projekt kontrolling, teljesítmény értékelés, vállalat-finanszírozás, hatékonyság növelés, befektetés értékelés és elemzés, M&A és változásmenedzsment területen. Legutóbb az OT-csoport gazdasági igazgató pozícióját töltötte be, ami előtt 3 évig a nemzetközi Upstream pénzügyi csapatát vezette. Attila diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte vállalati pénzügy szakirányon.