Vlasics Zsolt

Ügyvezető

Zsolt olajipari tevékenységét 2000-ben a Rotary fúrási Zrt-nél kezdte. Három év hazai és külföldi munkavégzést követően 2003-ban csatlakozott a MOL csoporton belül a Geoinform Kft-hez. 2008-ig főként DST, valamint WT műveletekben vett részt operátori, majd mérésvezetői munkakörben. A következő két évben hazai és külföldi tevékenységeknél terepi mérnökként az elsajátított szakmai tudást kamatoztatta, felszíni és mélybeli kútvizsgálati műveletek irányított. Párhuzamosan részt vett az üzem HSE, beszerzési és üzletfejlesztési folyamataiban, projekt előkészítésekben, tenderekben a szükséges műszaki támogatást biztosítva.2010-től a Kútvizsgálati Üzem főmérnökeként fő üzemtámogatási feladatok mellett a jelentősebb hazai és külföldi műveletek helyszíni irányítását végezte. 2012-től Mérnökség vezetői pozíciójában  fő feladata volt a Geoinform szolgáltatásaihoz szükséges háttérbázis biztosítása a folyamatos és biztonságos munkavégzés érdekében.2013–2016 között projektmérnöke, valamint a vállalat kurdisztáni kirendeltségének (Branch Office) vezetője volt. 2016–2020 januárjáig a MOL csoporton kívüli nemzetközi projektek projektgazdájaként teljes körű erőforrás szervezés és irányítással együtt a távol keleten és közép- európai helyszíneken végzett tevékenységet. 2020 februárjától a Geoinform főmérnöki és a Rotary Zrt. műszaki igazgatói pozícióját töltötte be, 2021. október 1-jétől pedig a Geoinform Kft.  ügyvezetői, valamint a Rotary Zrt. vezérigazgatói feladatait látja el. Zsolt a Miskolci Egyetemen szerzett  gépész, majd olajmérnöki diplomát.

Hermán Róbert

Főmérnök

Róbert 1999-ben végzett okleveles olajmérnökként a Miskolci Egyetemen. Ebben az évben csatlakozott a Rotary Fúrási Zrt-hez. A terepi gyakorlati idő letöltése után kútjavító és fúróberendezések irányítását, a kútmunkálatok tervezését végezte szervízmérnökként. Gyakorlatot szerzett projekt jellegű munkák megvalósításában, mint a berendezések felújítása, műszaki fejlesztések koordinálása. 2008-ban részt vett az eszközpark modernizálásában, új technológiák implementálásában és rig menedzserként irányította a R-67-es berendezést a MOL és az EXXON Mobil operációin. 2011-től vezető szerepet vállalt az iraki tevékenység felépítésében, működtetésében Kurdisztánban. 2012-től a közel keleti és európai fúrási régió vezetőjeként koordinálta a hazai és nemzetközi fúrási tevékenységet. 2018-tól 2021-ig fúrási és kútjavítási igazgatóként tevékenykedett, amikor a Rotary eredményesen tette le névjegyét Ukrajnában és Horvátországban is. Elkötelezett EBK központú teljesítményorientált vezetése alatt szervezete a megrendelők által is elismert kiemelkedő operációs hatékonyságot ért el.

Fazekas György

Üzletfejlesztési vezető

György 1994-ben kezdett a Rotary Zrt-nél dolgozni. Berendezést irányító mérnökként több évet töltött Tunéziában és Szíriában, majd hazatérve kereskedelmi osztályvezetőként, értékesítési és kereskedelmi szektor igazgatóként folytatta pályafutását. Főbb feladatai közé tartozott 10 fős csapatának vezetése, a belföldi és nemzetközi szerződéskötések koordinálása, valamint a marketing tevékenységek felügyelete.
Másfél évig műszaki igazgatóként dolgozott a MOL-csoporton kívül, majd 2020 októberétől ismét a Rotary csapatát erősíti az üzletfejlesztés területén. Jelenleg fő feladatai közé tartozik a belföldi és külföldi harmadik feles tevékenységek fejlesztése, valamint az alaptevékenységgel kapcsolatos kereskedelmi fejlesztések előkészítése és megszervezése.
György okleveles olajmérnökként végzett a Miskolci Egyetemen, majd közbeszerzési menedzser képesítést szerzett a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Munkája során jellemzően angol nyelvtudást igénylő projektekben szerzett jártasságot, de szabadidejében a német nyelvismeretét is rendszeresen fejleszti.

Czafit Attila

Pénzügyi vezető

Attila 2007-ben kezdett a MOL-nál dolgozni. 5 évet töltött el a Befektetői Kapcsolatok osztályon és 7 évet a központ Kutatás-termelés pénzügyi/kontrolling osztályán. Ezen időszak alatt szakmai tapasztalatot szerzett projekt kontrolling, teljesítmény értékelés, vállalat-finanszírozás, hatékonyság növelés, befektetés értékelés és elemzés, M&A és változásmenedzsment területen. Legutóbb az OT-csoport gazdasági igazgató pozícióját töltötte be, ami előtt 3 évig a nemzetközi Upstream pénzügyi csapatát vezette. Attila diplomáját a Budapesti Corvinus Egyetemen szerezte vállalati pénzügy szakirányon.