OH
CH
VSP
Vitla
WT
ML
Magraktár
SDP

Bárdi Barnabás, CFA

Ügyvezető

Barnabás pályafutását a Concorde Vállalati Pénzügyek Kft.-nél kezdte, mint M&A elemző, majd vezető elemző. 2010-ben csatlakozott a MOL Nyrt. csapatához, ahol olyan kiserőművek fejlesztésén dolgozott, melyek alacsony fűtőértékű gázok és geotermikus energia felhasználásával működhetnek, ezen túl részt vett az MMBF földalatti gáztároló projektfinanszírozási és M&A ügyleteiben. 2012-2014 között a MOL-csoport olajipari leányvállalatok (köztük a Geoinform Kft.), az MMBF és CEGE leányvállalatok felügyeletét ellátó szervezet vezetője volt. 2014. óta a Geoinform Kft. és a CEGE Geotermikus Koncessziós Kft. ügyvezető igazgatója. Barnabás a budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát pénzügyi befektetés-elemző és kockázatkezelő szakirányon. Hollandiában a maastrichti egyetemen pénzügyi mesterképzésen vett részt. 2014-ben szerezte meg a CFA diplomáját. Barnabás tárgyalási szinten beszél angolul és alapfokon oroszul.

Baranyi Péter

Főmérnök

Baranyi Péter 1983-ban kezdte pályafutását a Geoinform elődjénél, mint szelvényezési csoportvezető, majd a nagykanizsai geofizikai szerviz vezetője lett. Péter vezette a nyitott- és csöves kútgeofizikai adatgyűjtő rendszer (hardver és szoftver) házon belüli fejlesztését, amelyet később értékesítettek más közép-kelet európai régióban működő olajipari cégeknek. 2000-ben a kútvizsgálati szervizszolgáltatások vezetője lett. A kútgeofizikai magasfokú rendszerismeretei alapján új PLC alapú adatgyűjtő rendszert tervezett, és épített fel a felszíni kútvizsgálati eszközökre, és vezető szerepet töltött be az új generációs 3 fázisú szeparátorok és heaterek tervezésében, hogy azok megfeleljenek a fejlett ipari követelményeknek. Baranyi Péter 2012 óta felelős Geoinform Kft. főmérnökeként az összes terepi szolgáltatásért. Az innováció iránti elkötelezettsége a Geoinform folyamatos fejlesztésének kulcsa. Baranyi Péter geofizikai és villamosmérnöki diplomát szerzett, folyékonyan beszél angol nyelven.

Bock János

Üzletfejlesztési vezető

Bock János 1980-ban kezdte pályafutását a Geoinform elődjénél, mint terepi mérnök a nyitott lyuk geofizikai szelvényezés területén. Hamarosan termelés geofizikai szelvényezéseket végzett, ami egy új szolgáltatás volt a vállalatnál. 1985-től részlegvezetőként a csövezett-lyuk műveleteket irányította Nagykanizsán. 1988 és 1997 között Nagykanizsán szelvényezési üzemvezetőként dolgozott, mely időszak alatt az analóg szelvényező berendezéseket lecserélték digitálisakra, az első rudazatos szelvényezést elvégezték egy vízszintes kútban és az első termelőcsővel beépített perforációt végezte a Geoinform. 1997 és 1999 között a Geoinform főmérnöke, majd 2000 és 2012 között Szolnokon kútgeofizikai vezető volt. Megalapította és sikeresen működtette a szíriai fióktelepeket és négyéves projektet irányított, mely során szelvényezést és geológiai szolgáltatást végeztek a Szíriai Petroleum Társaság, valamint az INA és a Dublin számára. 2012 óta Bock János felelős a Geoinform hazai és nemzetközi üzletfejlesztési tevékenységéért. Az ügyfélközpontúság és a problémamegoldás iránti elkötelezettség szilárd alapot teremt az ügyfelek technikai igényeinek hatékony és rugalmas azonosításához és kiszolgálásához. Bock János geofizikai és közgazdasági diplomát szerzett. Angol és orosz nyelven is beszél.

Filep István Ádám

Pénzügyi vezető

Filep István Ádám 2016-ban csatlakozott a MOL-csoporthoz  a Csoportszintű Beszámolás szenior szakértőjeként, ahol az IFRS és konszolidációs csapatok vezetéséért, folyamatfejlesztési projektekért, valamint M&A tranzakciók pénzügyi támogatásáért volt felelős. Pályafutását a PwC-nél kezdte könyvvizsgálóként. 2013-tól a Budapest Bank Csoport szenior pénzügyi elemzőjeként dolgozott, ő felelt a pénzügyi projektek támogatásáért, a SOX megfelelés biztosítása és a leányvállalatok konszolidációjáért, továbbá részt vett a bankcsoport GE Capital általi divesztíciójában is. 2015-től az Ernst & Young pénzügyi és számviteli tanácsadási részlegének menedzsere volt, ahol több szignifikáns magyar banknak IFRS-ekre történő átállását segítette. Részt vett az üzletág fejlesztésében. 2014 óta tagja az ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) szervezetnek. 2018-tól a Geoinform Kft. és a Petrolszolg Kft. pénzügyi vezetője.