A T√°rsas√°g strat√©gi√°j√°ban kiemelt helyet foglal el a biztons√°g, melyhez kapcsol√≥d√≥ k√∂vetelm√©nyk√©nt ker√ľlt megfogalmaz√°sra a sz√©nhidrog√©n ipari vesz√©lyes k√∂r√ľlm√©nyek rendszeres elemz√©se, kock√°zatainak meghat√°roz√°sa √©s azok minimaliz√°l√°s√°ra ir√°nyul√≥ sz√°nd√©k.

A v√°llalati strat√©gia ezen szegmense a Geoinform Kft. EBK Politik√°j√°ban ker√ľlt meghat√°roz√°sra. Ebben a dokumentumban fogalmazta meg a v√°llalat vezet√©se, hogy √ļgy k√≠v√°nja folytatni tev√©kenys√©g√©t, hogy v√©dje saj√°t munkav√°llal√≥i, valamint a munkav√©gz√©s√©nek hat√≥k√∂r√©ben tart√≥zkod√≥k vagy munk√°t v√©gzŇĎ m√°s szem√©lyek eg√©szs√©g√©t √©s biztons√°g√°t, valamint t√∂rekszik a k√∂rnyezetterhel√©sek √©s a k√∂rnyezeti kock√°zatok minimaliz√°l√°s√°ra. Elhat√°rozott sz√°nd√©ka tov√°bb√°, hogy tev√©kenys√©ge sor√°n k√∂veti a nemzetk√∂zi olajipar EBK ir√°nyvonal√°t √©s hazai tev√©kenys√©g√©ben teljes eg√©sz√©ben meg k√≠v√°n felelni a hazai munkav√©delmi jogszab√°lyi k√∂vetelm√©nyeknek is.

A v√°llalat k√ľl√∂n√∂s figyelmet ford√≠t a felsŇĎvezet√©s r√©sz√©rŇĎl az EBK elk√∂telezetts√©g √©rz√©kelhetŇĎ kifejez√©s√©re:

  • szem√©lyes p√©ldamutat√°s
  • √©rtekezleteken az EBK-val kapcsolatos k√©rd√©sek rendszeres szerepeltet√©se
  • helyi √©s t√°voli helysz√≠neken akt√≠v r√©szv√©tel az EBK tev√©kenys√©gekben
  • √ľzleti d√∂nt√©sekben az EBK szempontok figyelembev√©tele

 

√Čves energetikai szakreferensi riport 2019

√Čves energetikai szakreferensi riport 2020

√Čves energetikai szakreferensi riport 2021

√Čves energetikai szakreferensi riport 2022

ISO 45001 HUN

Egézség, Biztonság, Környezetvédelem (EBK) Politika

ISO 14001 HUN