Karbantartás

A Geoinform Karbantartási szervezetének legfontosabb feladata, hogy megbízhatóan működő eszközöket biztosítson a terepi munkálatok végzéséhez.

Az elektromos és mechanikus csoportokkal rendelkező karbantartási csapatban magasan képzett kollégák dolgoznak. Karbantartó mérnökeink közül többen gyártói (Baker Hughes, Halliburton, Sercel) tréningeken az USA-ban ismerkedhettek meg az eszközök működésével, karbantartásával.

A jól felszerelt karbantartó műhelyünk a központi telephelyünkön, Szolnokon található. A gyári tesztberendezések mellett rendelkezünk a hőtűrés ellenőrzésére szolgáló speciális kemencével, valamint a külön nyomáspróba műhelyben elhelyezett nyomástűrés ellenőrzését segítő teszt paddal. Az eszközök javítások utáni végső ellenőrzését teszt kút segíti.

A megelőző- és hibaelhárító karbantartási műveletek, illetve a meghibásodások ténye és körülményei rögzítésre kerülnek elektronikus karbantartó adatbázisunkban, így a Karbantartás által felügyelt minden eszköz egyedi életútja nyomon követhető.

A karbantartási tevékenység során felhalmozódott tapasztalatot és tudást a Fejlesztési csapatunk is hasznosítja.