A Geoinform Kft. a MOL-csoport 100%-os leányvállalata és tagja a Magyar Bányászati Szövetségnek.

A Társaság a szénhidrogén- és geotermikus kutatás-termelés iparágakban működő operátor cégek számára nyújt magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat. Ezek között megtalálhatóak az iszapszelvényezés, mélyfúrásokban és termelő kutakban végzett geofizikai szelvényezés, VSP, rétegmegnyitás (perforálás), kútvizsgálat, valamint különböző vitlás műveletek.

Folyamatos fejlesztési és hatékonyság növelési beruházások eredményeként, valamint a gondosan kialakított karbantartási rendszernek köszönhetően megfelelő színvonalú, világszerte használt eszközökkel és versenyképes árakkal állunk a megrendelők rendelkezésére. A szervizt biztosító személyzet magasan képzett, átlagosan 10-15 éves magyarországi és nemzetközi szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik.

Terepi kollégáink tudásukat Közép-Kelet Európán kívül Tunézia, Szíria és Kurdisztán (Észak-Irak) szénhidrogén mezőiben végzett munkák során kamatoztatták és fejlesztették, emellett a szeizmikus adatfeldolgozás területén számos elégedett nyugat-európai megrendelőt tudhatunk ügyfeleink között.

A Társaságunknál működő ISO 9001, ISO 14001 és ISO 45001 rendszerek, kollégáink felkészültsége és eszközeink kiváló műszaki állapota a nehéz terepi kihívások közepette is garancia a biztonságos és eredményes munkavégzésre.