A Geoinform Kft. a MOL-csoport 100%-os leányvállalata és tagja a Magyar Bányászati Szövetségnek.

A Társaság a szénhidrogén- és geotermikus kutatás-termelés iparágakban működő operátor cégek számára nyújt magas hozzáadott értékű szolgáltatásokat. Ezek között megtalálhatóak a szeizmikus adatfeldolgozás, iszapszelvényezés, mélyfúrásokban és termelő kutakban végzett geofizikai szelvényezés, VSP, rétegmegnyitás (perforálás), kútvizsgálat, valamint különböző vitlás műveletek.

Folyamatos fejlesztési és hatékonyság növelési beruházások eredményeként, valamint a gondosan kialakított karbantartási rendszernek köszönhetően megfelelő színvonalú, világszerte használt eszközökkel és versenyképes árakkal állunk a megrendelők rendelkezésére. A szervizt biztosító személyzet magasan képzett, átlagosan 10-15 éves magyarországi és nemzetközi szakmai gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezik.

Terepi kollégáink tudásukat Közép-Kelet Európán kívül Tunézia, Szíria és Kurdisztán (Észak-Irak) szénhidrogén mezőiben végzett munkák során kamatoztatták és fejlesztették, emellett a szeizmikus adatfeldolgozás területén számos elégedett nyugat-európai megrendelőt tudhatunk ügyfeleink között.

A Társaságunknál működő ISO 9001, ISO 14001 és ISO 45001 rendszerek, kollégáink felkészültsége és eszközeink kiváló műszaki állapota a nehéz terepi kihívások közepette is garancia a biztonságos és eredményes munkavégzésre.