OH
CH
VSP
Vitla
WT
ML
Magraktár
SDP

Tarr Ferenc

Ügyvezető

Ferenc a Miskolci Egyetemen szerzett olajmérnöki diplomát majd a Közel-Keleten helyezkedett el terepi mérnökként és lyukbefejező műveleteknél szerezte első munkatapasztalatait. 2002-ben csatlakozott a Schlumbergerhez, mint kútgeofizikai szelvényező mérnök, öt évet dolgozott terepen, változatos technológiai tudást igénylő mérés- és robbantás-technikai műveleteket szolgáltatva a legnagyobb európai olajipari vállalatoknak. 2007-ben Bakersfieldbe költözött, ahol a Terepi Szolgáltatási Menedzserként sikeresen irányította a szelvényezési csoportok tevékenységét Kaliforniában, Nevadában és a nyugati parti államokban. 2010-ben visszatért Németországba és Műveleti Menedzser pozícióban irányította az Észak-Közép európai térség olajmezőin nyújtott kútgeofizikai szolgáltatásokat. 2012-ben csatlakozott a GE Oil & Gas-hez Senior Termékmenedzserként, ahol a több mint 100 nyitott és csövezett lyukas szelvényezéshez kötődő műszer portfóliójának  menedzselése volt a feladata. 2018-ban csatlakozott a MOL-csoporthoz, a Geoinform Kft. ügyvezetőjeként. Ferenc elkötelezett az EBK és a kiváló minőségi szolgáltatás irányelvei iránt. A szervezeten belül arra törekszik, hogy a kollégákkal együttműködve fenntartsa, és magasabb szintre emelje a társaság működésének hatékonyságát egy biztonságos és környezetbarát munkahelyen.

Sütő Róbert

Műveleti és Szolgáltatási Vezető

Bock János

Üzletfejlesztési vezető

Bock János 1980-ban kezdte pályafutását a Geoinform elődjénél, mint terepi mérnök a nyitott lyuk geofizikai szelvényezés területén. Hamarosan termelés geofizikai szelvényezéseket végzett, ami egy új szolgáltatás volt a vállalatnál. 1985-től részlegvezetőként a csövezett-lyuk műveleteket irányította Nagykanizsán. 1988 és 1997 között Nagykanizsán szelvényezési üzemvezetőként dolgozott, mely időszak alatt az analóg szelvényező berendezéseket lecserélték digitálisakra, az első rudazatos szelvényezést elvégezték egy vízszintes kútban és az első termelőcsővel beépített perforációt végezte a Geoinform. 1997 és 1999 között a Geoinform főmérnöke, majd 2000 és 2012 között Szolnokon kútgeofizikai vezető volt. Megalapította és sikeresen működtette a szíriai fióktelepeket és négyéves projektet irányított, mely során szelvényezést és geológiai szolgáltatást végeztek a Szíriai Petroleum Társaság, valamint az INA és a Dublin számára. 2012 óta Bock János felelős a Geoinform hazai és nemzetközi üzletfejlesztési tevékenységéért. Az ügyfélközpontúság és a problémamegoldás iránti elkötelezettség szilárd alapot teremt az ügyfelek technikai igényeinek hatékony és rugalmas azonosításához és kiszolgálásához. Bock János geofizikai és közgazdasági diplomát szerzett. Angol és orosz nyelven is beszél.

Filep István Ádám

Pénzügyi vezető

Filep István Ádám 2016-ban csatlakozott a MOL-csoporthoz  a Csoportszintű Beszámolás szenior szakértőjeként, ahol az IFRS és konszolidációs csapatok vezetéséért, folyamatfejlesztési projektekért, valamint M&A tranzakciók pénzügyi támogatásáért volt felelős. Pályafutását a PwC-nél kezdte könyvvizsgálóként. 2013-tól a Budapest Bank Csoport szenior pénzügyi elemzőjeként dolgozott, ő felelt a pénzügyi projektek támogatásáért, a SOX megfelelés biztosítása és a leányvállalatok konszolidációjáért, továbbá részt vett a bankcsoport GE Capital általi divesztíciójában is. 2015-től az Ernst & Young pénzügyi és számviteli tanácsadási részlegének menedzsere volt, ahol több szignifikáns magyar banknak IFRS-ekre történő átállását segítette. Részt vett az üzletág fejlesztésében. 2014 óta tagja az ACCA (Association of Chartered Certified Accountants) szervezetnek. 2018-tól a Geoinform Kft. és a Petrolszolg Kft. pénzügyi vezetője.